S-a aflat data exactă când scăpăm de restricții! Florin Cîțu a făcut marele anunț: România, hai că se poate

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, premierul Florin Cîțu a precizat că vom putea reveni la normalitate din 1 iunie, subliniind că România are toate condițiile pentru a vaccina 5 milioane de români până la începutul verii.

Prim ministrul a ținut să le mulțumească românilor care au mers la vaccinare la centrele drive-thru din toată țara, subliniind că la centrul din Piața Constituției din București s-a vaccinat câte un om pe minut.

”Vreau să le mulţumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată ţara. Cu maşina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piaţa Constituţiei s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania.”, spune premierul Florin Cîțu.

”Singura soluție este vaccinul”

Premierul a subliniat că singura soluție pentru a ieși din pandemie este vaccinul și a spus că, împreună, putem reveni la normalitate.

”Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare. Avem toate condiţiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluţie este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!”, a scris Florin Cîţu vineri pe Facebook.

Alături de mesaj, prim ministrul a atașat și câteva fotografii de la centrul de vaccinare drive-thru din Capitală.

Amintim că românii care doresc să se vaccineze la acest centru nu au nevoie de programare ci doar de actul de identitate.