Black Friday la eMAG va începe vineri dimineaţa în intervalul 06.00- 8.00. “Nu anunţăm ora exactă deoarece vrem ca site-ul să fie funcţional. Ar fi nevoie de o investiţie de zeci de milioane de euro în servere şi echipamente pentru ca site-ul să nu cedeze, dacă am anunţa ora exactă”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG. 

eMAG se aşteaptă în ziua de Black Friday la 3,5 milioane de clienţi unici, 7 milioane de afişări.

O parte din produse vor fi dezăluite de miercuri, altele joi, iar tot catalogul în noaptea de joi spre vineri ora 00.00. Cei care au instalată aplicaţia vor primi o notificare atunci când începe Black Friday, iar dacă au datele de card în cont pot face o comandă într-o secundă. 

Livările vor fi făcute până în 28 noiembrie cu ajutorul a 6 firme de curierat printre care Fan Courier, Cargus, DPD, Same Day etc. Peste 50% din livrări vor fi făcute de Fan Courier, conform reprezentanţilor eMAG.  Produsele vor putea fi ridicate şi din cele 11 showroom-uri sau cele 202 oficii poştale cu care eMAG are contract. 

Clienții pot achiziționa mult mai ușor, anul acesta, produsele dorite prin facilitățile de plată noi: 36 de rate fără dobândă cu cardul de cumpărături Raiffeisen Bank (pentru produsele vândute de eMAG), 12 rate fără dobândă pentru restul cardurilor de credit. 

Compania estimează vânzări de 250 mil.lei  pentru această ediţie de Black Friday. 

CITEŞTE ŞI Black Friday eMAG: „La produsele cele mai dorite vom prezenta stocul disponibil”

Ce şi-ar cumpăra şeful eMAG de Black Friday

Una dintre surprizele eMAG de Black Friday: Energie gratis timp de şase luni de la E.ON