Peste 6.000 de persoane au participat anul acesta, în Brazilia, la Campus Party, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate pasionaţilor IT, unde au discutat despre cele mai noi tehnologii şi de unde au urmărit live evenimentul de lansare al tabletei Apple.

Campus Party este un eveniment dedicat pasionaţilor de tehnologie şi avut loc prima dată în anul 1997 în Malaga, Spania. Odată cu evoluţia tehnologiei şi a Internetului acest eveniment a devenit tot mai popular, fiind organizat, atât  în Europa, cât şi în America de Sud.

Dacă la prima ediţie a Campus Party au participat 50 de persoane, la ediţia din acest an, care s-a desfăşurat în Sao Paolo, Brazilia, au participat 6.000 de persoane din întreaga lume. Timp de şapte zile, 25-31 ianuarie, aceştia au stat sub acelaşi acoperiş şi au discutat despre securitatea în spaţiul cibernetic, despre reţele, gaming, software şi cele mai noi tehnologii.

Miercuri, 27 ianuarie, aceştia au oprit orice activitate şi au urmărit cu sufletul la gură lansarea tabletei Apple, iPad. La ediţia din acest an organizatorii au asigurat participanţilor o viteză de acces la Internet de 10 Gbps.

SURSA: El Mundo