Un post este pentru funcția de responsabil magazin. Compania caută pentru această funcție o persoană dinamică, serioasă, cu spirit de inițiativă și capabilă să ia decizii în condiții de stres. De asemenea, candidatul ideal are o experienţă în retail în vânzarea articolelor de îmbrăcăminte sau în domeniul servicii clienți, într-o poziţie similară și dispune de abilități de comunicare și leadership.

Printre sarcinile responsabilului de magazin se numără: coordonarea și motivarea echipei, asigurarea unor servicii bune în magazin, menținerea standardelor vizuale ale brandului, supravegherea promoțiilor din magazin, promovarea produselor brandului etc.

Află AICI mai multe detalii despre acest job.

 

 

Zece lucrători comerciali

 

De asemenea, Calzedonia Intimissimi mai caută să angajeze încă zece lucrători comerciali care să acorde asistență și consiliere clienților la achiziționarea produselor, să implementeze promoțiile din magazin, să promoveze imaginea și produsele firmei, să identifice nevoile clienților etc.

Candidații care doresc să aplice pentru aceste joburi trebuie să știe că firma caută persoane serioase, cu spirit de inițiativă, pasionate de fashion, care să aibă abilități de comunicare și lucru în echipă, orientare către client, entuziaste, motivate, cu disponibilitate și mobilitate.

VEZI AICI mai multe informații despre aceste posturi.