“Nu sunt disensiuni între mine şi Dragnea, ca să fie clar”, a spus  Călin Popescu Tăriceanu marți, atunci când a fost întrebat de jurnaliști despre acest subiect. Mai mult de atât, preşedintele Senatului a atras atenția că se tot încearcă să se acrediteze în spaţiul public ideea că ar exista tensiuni între el și Liviu Dragnea.

Acesta a mai adăugat că s-a întâlnit cu Liviu Dragnea chiar în cursul acestei zile şi au vorbit despre vizita pe care Tăriceanu a făcut-o peste ocean.

“Ne-am văzut după-amiază. Eu am fost toată săptămâna trecută plecat în SUA, după aceea am venit o singură zi în Bucureşti şi trei zile am fost plecat în ţară în campanie şi astăzi am apucat să ne vedem. Nu am discutat despre remaniere. Este o încercare disperată a unor suporturi media, site-uri, ziare, televiziuni să tot inducă această idee că sunt tensiuni între noi. Se încearcă să se acrediteze în spaţiul public această idee. Ne-am văzut, am stat de vorbă, i-am povestit lui Liviu Dragnea în câteva cuvinte cum a fost vizita în America în esenţă, nu cum a fost vizita, ci ce am discutat, asta e mai important”, a declarat Tăriceanu, care a mai zis că nu a discutat despre o remaniere a miniştrilor ALDE din Guvern.