Royal Caribean International & Celebrity Cruises organizează interviuri la Brașov în această lună pentru recrutarea a aproape 200 de persoane care să lucreze pe vase de croazieră. Candidații care nu pot ajunge la Brașov pentru interviu, pot face interviul pe Skype, la o oră stabilită de comun acord.

Conform anunțului de recrutare postat pe site-ul eJobs.ro, sunt scoase la concurs 125 de posturi de assistant waiter, 50 de joburi de bartender, bar utility, bar server, bar waiter și wine tender, precum și 12 posturi de chef de partie, chef de rang, 3rd cook, commis-1 și commis-2.

Cerințele pe care toți candidații trebuie să le îndeplinească în mod obligatoriu sunt: să aibă cel puțin 21 de ani, să cunoască limba engleză la un nivel conversațional și să aibă experiență în postul solicitat. Cunoașterea unei alte limbi europene constituie un avantaj la angajare.

Contractul de muncă va fi încheiat pentru o perioadă de șase luni, cu posibilitate de prelungire. Cazarea și masa sunt asigurate la bord.

Află AICI mai multe informații despre aceste joburi pe vasul de croazieră și trimite CV-ul dacă ești interesat.