Pentru pretentiosi, cadoul ideal este un voucher emis fie de o agentie de turism, fie de o firma celebra de imbracaminte. In felul acesta, vor putea sa-si aleaga exact ceea ce le place. Cadouri la fel de potrivite sunt un abonament la publicatia favorita, o trusa de cosmetice speciala pentru calatorii, o camera video, o sticla din bautura preferata sau o carte despre succesul si esecul in afaceri.

Ceas Baume&Mercier (Hampton Milleis) aur alb de 18K, mecanism quartz, geam cristal safir, etans la 30 de metri, pret 97.910.000 lei. Magazinele Helvetansa.

Ceas Longines (Flagship) otel, mecanism quartz VHP (Very High Precision), geam cristal safir, etans la 30 de metri, pret: 28.640.000 lei. Magazinele Helvetansa.

Obiecte de arta

„Maica Domnului”, icoana pe sticla, datata 1899 si atribuita lui Carol Zamfir. Pret: 11.165.000 lei, galeria Hanul cu Tei.
„Hermes”, statueta din antimoniu cu suport de marmura, semnat Paul Boure, Galeria Craii de Curtea Veche. Pret: 10.800.000 lei.

Laptop

Un cadou high-tech potrivit pentru un om de afaceri care calatoreste foarte mult este Flamingo Navigator, computer portabil aflat in topul preferintelor celor care cumpara de la Flamingo.
Pret: 1.999 USD
Magazinele Flamingo.

Valiza de voiaj

Daca vedetele lumii mondene adora sa se lase fotografiate cu stive de valize Louis Vuitton, un om de afaceri va prefera intotdeauna o geanta fara un logo extrem de vizibil, cum sunt cele ce poarta marca Delsey. Geanta Delsey speciala pentru cabina avionului (2,9 kg), pret: 3.698.000 lei, magazinele Ina Center. Valiza Delsey, pret: 6.322.000 lei, Magazinele Ina Center.

Instrumente de scris

Acum 150 de ani, americanul Richard Cross a fondat firma care ii poarta numele, specializata in instrumente de scris de lux. Set Cross Matrix include stilou, pix si varf cu marcaj electronic pentru laptop, pret: 4.200.000 lei, magazinele Ina Center. Compania Merz&Krell fabrica anual in Germania si SUA in jur de 300 milioane de instrumente de scris. Printre ele se numara si cele care poarta marca Senator. Set Senator include stilou, pix si creion mecanic, pret: 2.250.000 lei
Magazinele Diverta.

Abonament la centru de sport

Daca doriti sa faceti sport si in acelasi timp sa cunoasteti potentiali parteneri de afaceri, nu trebuie decat sa mergeti la cluburile de sanatate din cadrul hotelurilor din Bucuresti. Un abonament anual pentru o persoana la Health Club Hilton costa 890 USD, iar pentru doua, 1.490 USD. De asemenea, se pot face abonamente pe sase luni (490 USD) sau pe trei luni (290 USD) sau pentru intervalul orar 6-15 (in timpul saptamanii) – 550 USD/an, 350 USD/6 luni, 250 USD/ 3 luni. Pentru 1.790 USD pe an, primiti un abonament VIP la World Health Class Academy si va puteti bucura nelimitat de cele patru programe oferite de clubul de la Hotelul Marriott: fitness, gimnastica aerobica, piscina+jacuzzi, squash. In plus, beneficiati de tarife speciale la masaj (25 USD/1/2 ora), trainer personal (30 USD/ora), sauna gratuita, prosop, dulap, parcare si centru de ingrijire a copiilor pana la 12 ani.

DVD

Data viitoare cand stiti ca veti ramane blocat in aeroportul Heathrow din Londra pentru cateva ore bune, puneti in valiza si un DVD player. Sony Sistem Home Theatre este un sistem complet pentru divertisment acasa, care include un DVD player si un sistem de boxe.
Pret: 1.199 USD (fara TVA).
Magazinele Flamingo.