Cabral și Andreea Ibacka își duc copiii în Laponia

Cabral și Andreea Ibacka, la fel ca numeroase dintre vedetele de la noi, fac pregătiri pentru marea vacanță de Crăciun în afara granițelor României. În acest an, cei doi le pregătesc ceva foarte special copiilor. Ei au decis să trăiască cea mai frumoasă experiență de Crăciun în… Laponia!

Andreea Ibacka a împărtășit cu fanii bucuria sa prin postarea unor imagini pe rețelele de socializare. Ele au fost însoțite de un mesaj emoționant. Vedeta spune, cu mare entuziasm, că este pentru prima dată când cei doi copii ai săi vor avea parte de un moment atât de magic și special.

„La noi prima zăpadă pe anul acesta s-a lăsat cu chiote de bucurie. Nu că s-ar fi umplut ograda de nămeți, după cum se vede, în Berceni, n-avem nici de o bătaie cu bulgări… Ideea e că am sărbătorit și ne-am îmbrățișat de mama focului (legenda spune că încă ne îmbrățișăm) știind că în curând primim zăpadă cât vezi cu ochii. LAPONIA, veniiiiim! Un vis devenit realitate!”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Familia Ibacka va pleca spre Laponia pe data de 18 decembrie. Andreea a povestit fanilor și ce activități au pregătit în Laponia, se pare că ele vor fi și pe placul adulților.

„Ne așteaptă aurora boreală, plimbări cu sania trasă de husky, momente de tandrețe cu renii zglobii, plimbare cu snowmobilul și mai ales întâlnirea din orașul Rovaniemi cu Moș Crăciun în persoană (vorbitor de limba română), cu elfii săi ce împachetează cadouri și cu doamna Crăciun, alături de care vom coace prăjituri.

Plecăm pe 18 decembrie, dar până atunci împachetăm în gând în fiecare zi”, a mai scris Andreea Ibacka pe rețelele de socializare.

Diferența mare de vârstă nu a fost niciodată o problemă în relația celor doi

Andreea Ibacka și Cabral au rostit jurăminte de căsătorie în 2011 și de atunci au fost inseparabili. Sunt priviți ca un cuplu-model și beneficiază de o mare apreciere din partea fanilor. Notabil este faptul că între prezentatorul de la PRO TV și partenera sa există o diferență semnificativă de vârstă, de opt ani.

Prezentatorul TV a oferit mai multe informații, în cadrul unui interviu, despre relația sa cu populara actriță.

„Așa e nefasta, nu scapă vreo ocazie să te facă de toată ocara… La mine n-a fost nicio criză, am trăit întotdeauna fiind conștient că nu știu când se termină ața. Nu știu câte zile am, așa că am încercat în viață să fac toate lucrurile pe care oamenii se bazau să le fac… dar să am grijă să și trăiesc, între timp. Am avut pasiuni pentru diverse hobby-uri, le-am consumat. Am vrut să sar cu parașuta – am sărit! Am vrut să fac enduro, paragliding, sailing și kite – am făcut! Ne-am făcut echipă de curse, Bad Petunia, suntem constant pe podium. Merg pe moto. (zâmbește) Știi cum e… îți plătești și ratele, mai mănânci și câte un ecler”, spune Cabral, pentru viva.ro.