O parte din bani vor fi folosiţi pentru rambursarea unor credite obţinute pentru dezvoltarea de proiecte în Europa Centrală şi de Est sau pentru înlocuirea finanţării bancare. Obligaţiunile vor avea o maturitate de 7,5 ani.

Gradul de îndatorare al companiei la nivelul activelor din România este extrem de mic, de doar 19%, comparativ cu cel la nivelul întregului grup, care ajunge la 35%. Motivul este dat de nivelul redus al creditelor bancare existente pe piaţa românească, în valoare de doar 49 mil. euro, cel mai mic din rândul ţărilor în care CA Immo investeşte. Valoarea activelor deţinute de companie în România se ridică la 259 mil. euro şi cuprinde centrele de birouri Opera Center, Europe House, Bucharest Business Park şi River Place. În plus, compania dezvoltă complexul Orhideea Towers, al cărui cost a fost estimat la 75 mil. euro, şi mai deţine un teren în Sibiu.

Ţinta CA Immo este de creştere graduală a gradului de îndatoare, până spre 40%, prin începerea de noi dezvoltări şi prin achiziţia de proprietăţi funcţionale.

Investitorul se află în proces de fuziune cu rivalul Immofinanz, însă planul este blocat până când Immofinanz îşi vinde proprietăţile din Rusia. De altfel, Immofinanz este cel mai mare acţionar al CA Immo, cu o participaţie de 26%.