inceputa i urma cu patru ani, colaborarea dintre revista Capital si The Open University Business School, prin CODECS, s-a concretizat i sapte burse la cursul Management Competitiv, oferite ca premiu cititorilor revistei Capital.
in urma cu trei ani, bursa Capital lua drumul Orastiei, cistigatorul premiului fiind la acea vreme somer. „Bursa Capital e un lucru fantastic, nu ma asteptam, sper sa ma ajute sa-mi gasesc un job bun”, ne marturisea el. A urmat Anca Chiriloiu din Bucuresti, Catalin Solomon din Brasov, Tudor Nicolescu din Timisoara, Marin Chintoan din Constanta si Marius Dan Belei din Fagaras, iar i aceasta toamna, bursa Capital a revenit i Capitala, cistigatorul ei fiind inginerul Dan Cojocariu.
Cistigarea bursei Capital a reprezentat, pentru fiecare dintre laureatii editiilor precedente, o rampa de lansare a carierei lor profesionale. Dan Cojocariu are 31 de ani, este inginer si lucreaza la SC Anticorosiv SA Bucuresti.
La iminarea bursei, Dan Cojocariu i-a declarat lui Valentin Negoita, director editorial al revistei Capital, initiatorul acestei actiuni, i urma cu patru ani: „Am participat la acest concurs chiar de la iceput, sperind ca poate voi fi cistigatorul unei burse. Faptul ca sansa a fost de partea altora nu m-a descurajat, ci dimpotriva, m-a facut sa continuu sa particip an de an, iar i cele din urma aceasta perseverenta a fost de bun augur pentru mine. Cind am fost anuntat la serviciu ca am cistigat, era sa scap receptorul din mina. Probabil ca i timpul convorbirii telefonice m-am schimbat la fata, deoarece dupa ce am ichis, sefa mea mi-a zis „Se vede ca ai primit o veste buna!” intr-adevar, chiar ca este o veste buna”, am raspuns eu. A