Răzvan Burleanu a câştigat cu 168 de voturi. Ionuţ Lupescu a obţinut 78 de voturi. Marcel Puşcaş a obţinut 8 voturi şi şi-a anunţat retragerea definitivă din fotbal.

Absolvent al SNSPA, şeful FRF a activat ulterior în cadrul Primăriei Bacău, al Comisiei Juridice din Parlamentul României, al Autorităţii Electorale Permanente şi al Administraţiei Prezidenţiale. 

Acum în vârstă de 33 de ani, Burleanu a condus înainte de 2014 din postura de preşedinte Federaţia Română de Minifotbal, precum şi Federaţia Europeană de Minifotbal, structură nerecunoscută de UEFA sau FIFA. 
Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu.

„Numărul meu de telefon rămâne acelaşi. Le multumesc contracanditaţilor pentru participare. Sunt mândru că fac parte din această familie. Deşi nu a fost chiar un fleac i-am ciuruit. Trebuie să ne apucăm de treabă. Nu beţi prea mult în această seară, mâine la 13.00 avem şedinţă”, a declarat Burleanu.