Pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de joi se află două proiecte importante: legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru 2011.
Pe lângă dezbaterea pe marginea celor două bugete pe anul viitor, Cabinetul Boc va discuta, în primă lectură, şi proiectul de lege privind codul dialogului social, precum şi o hotărâre de Guvern privind suplimentarea bugetelor Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional şi Academiei Române.
Guvernul ar putea lua, joi, şi o decizie cu privire la suplimentarea bugetelor Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional şi al Academiei Române din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pe anul 2010 în vederea susţinerii editării publicaţiilor culturale.
De asemenea, pe agenda de joi se află proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului 78/2000 privind omologarea, eliberarea cărţii de identificarea autenticităţii vehiculelor rutiere în vederea comercializării, înmatriculării sau înregistrării acestora în România.