George Simion se află în prezent în concediu alături de partenera sa de viață, Ilinca. Dacă în urmă cu câteva zile liderul AUR a publicat în mediul online o imagine alături de Ilinca, în fața unei cascade, și le cerea recomandări de locații frumoase din România care merită vizitate, de această dată a fost rândul Ilincăi să publice imagini cu ei doi în mediul online.

Cea mai recentă imagine cu liderul AUR și soția sa a fost urcată pe rețelele de socializare chiar de către aceasta. Cei doi au ales să viziteze Poiana Horea, din Cluj, și au făcut și o poză pentru a-și aminti de plăcuta vacanță.

Poza nu a fost una simplă, Ilinca Simion alegând să-l țină de mână pe soțul ei în timp ce acesta o săruta pe obraz. Imaginea a fost pe placul fanilor, căci a strâns destul de repede sute de aprecieri.

Ilinca și George Simion se distrează în vacanță

Pe lângă imaginea pe care a publicat-o pe pagina sa oficială de Facebook, Ilinca Simion a publicat câteva imagini și la secțiunea Story de pe rețelele de socializare.

Din imagini se poate vedea că partenera de viață a liderului Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) se bucură foarte mult de vacanță și este foarte fericită.

De asemenea, aceleași imagini arată că liderul AUR, George Simion, este talentat la fotografie, având în vedere că nicio poză nu a ieșit mișcată.

George Simion și partenera sa de viață au mers în Roșia Montană

La câteva dintre imaginile publicate pe rețele de socializare, Ilinca Simion a și etichetat locația în case se afla alături de soțul ei. Astfel, internauții au aflat că cei doi și-au petrecut o parte din vacanță în Roșia Montană.

Într-una dintre imaginile postate de către soția liderului AUR aceasta apare alături de un bărbat care se poate să fie chiar proprietarul unei case din zonă.

Se pare că indiferent de cât de criticat este liderul AUR, există în continuare oameni care îl susțin atât pe el, cât și pe soția sa, în mediul online sau în viața reală.