Bucurie imensă pentru Simona Halep

Chiar dacă problemele legate de dosarul de dopaj nu s-au terminat, Simona Halep sărbătorește un moment important. Se fac cinci ani de când marea campioană a României a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Vest din Timișoara.

Titlu, primit în 2018, a fost conferit pentru meritele sale remarcabile în domeniul tenisului și contribuția adusă sportului.

Pe 23 noiembrie, fani ai Simonei Halep au organizat o surpriză pentru aceasta, postând imagini și mesaje de felicitare pe un cont de susținere a jucătoarei.

Imaginile și mesajele fanilor cu siguranță au ajuns la inima sportivei. Fanii din România au dat încă o dată dovada că o susțin pe marea campioană, chiar dacă acesta este implicată într-un caz de dopaj.

simona halep Doctor Honoris Cauza
SURSA FOTO: Banatul AZI

La ceremonia de acordare a titlului, Simona Halep a exprimat emoția și bucuria pe care a simțit-o în momentul respectiv.

„La o astfel de ceremonie mi-e de trei ori mai greu să vorbesc. Sunt foarte emoționantă și vreau să vă povestesc cele mai frumoase două momente din cariera mea până acum. Acum 10 ani am câștigat turneul de la Roland Garros la juniori. Anul acesta mi-am îndeplinit cel mai mare vis al meu: să câştig la Paris primul turneu de Mare Șlem din carieră”, spunea, atunci, Simona Halep.

Simona Halep, ambasador al Universității Ovidius

Această distincție vine ca recunoaștere a excelenței și contribuției sale semnificative în lumea sportului, aducând onoare și prestigiu instituției de învățământ superior.

Titlul de Ambasador de Onoare este acordat unor personalități remarcabile care au avut un impact semnificativ în promovarea imaginii universității și au obținut rezultate notabile în domenii precum știința, cultura sau sportul.

Pentru Simona Halep, această distincție este o confirmare:

  • a realizărilor sale remarcabile
  • a faptului că a reprezentat cu mândrie atât sportul românesc, cât și educația.

În timpul unei ceremonii speciale, fostul rector interimar, Ion Bordeianu, a transmis un mesaj emoționant către Simona Halep. El a subliniat nu doar excelența acesteia în sport, ci și statutul său de studentă de valoare a Facultății de Educație Fizică și Sport.

Atunci, sportiva a fost invitată să devină cadru didactic al universității.

Simona Halep este hotărâtă să se întoarcă pe teren

Sportiva este hotărâtă să revină la pasiunea sa, tenisul, și să-și reafirme dragostea pentru acest sport. Cu toate că anul acesta nu a fost unul ușor pentru ea din punct de vedere sportiv, presa internațională observă că Halep și-a intensificat eforturile pentru a reveni pe teren.

Publicația Essentially Sports remarcă determinarea evidentă a Simonei Halep de a-și reafirma dragostea pentru tenis.

Recent, sportiva devenit mult mai activă pe platformele de socializare. Din imaginile postate, jurnaliștii au observat că ea pune accent pe elemente legate de tenis.