Un acord între Consiliul și Parlamentul European a fost discutat. Este vorba despre circulația persoanelor din UE în Marea Britanie și invers. Astfel, cetățenii din Marea Britanie vor putea călători fără viză în țările din Uniunea Europeană cu condiția ca șederea să fie de scurtă durată durată (90 de zile într-o perioadă oarecare de 180 de zile).

Ambasadorii la UE au confirmat acordul, iar acum este nevoie ca textul să fie adoptat în mod formal de Parlamentul European și de Consiliu

De asemenea, guvernul Regatului Unit a afirmat că nu intenționează să solicite viză cetățenilor din UE care călătoresc în Regatul Unit pentru șederi de scurtă durată.

Deputaţii britanici au adoptat cu un vot diferenţă o propunere care o obligă pe Theresa May să caute amânarea Brexitului astfel încât să evite orice posibilitate de ieşire fără acord din Uniunea Europeană la termenul limită de la 12 aprilie. Propunerea legislativă a fost adoptată cu 313 voturi pentru şi 312 contra. Ea urmează să fie examinată  de Camera Lorzilor, camera superioară a Parlamentului de la Londra.