Elena Udrea se pregătește să vină în țară, anunță Antena 3. Avocatul fostului ministru este cel care a dat vestea. Elena Udrea i-a făcut pașaportul fetiței sale și se pare că se va întoarce în România. În acest moment, se află în Costa Rica.

„Este foarte tentată să revină în țară și să renunțe la orice fel de cerere. Eu am învățat că legea este egală pentru toți. (…) Faptul că doamna Udrea ia în calcul foarte serios să se întoarcă în România rezultă și din faptul că a și obținut, cred, pentru fetiță pașaport. Asta înseamncă că se gândește foarte serios să se întoarcă în România, bineînțeles că trebuie să își asume și riscurile care decurg de aici. Dar eu mă gândesc că, încet, încet, lucrurile vor intra în normalitate și nu o să mai condamnăm oameni pe simple denunțuri”, a spus Veronel Rădulescu, spunea avocatul Elenei Udrea, în cadrul unui interviu acordat Antena 3.

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în timp ce Tudor Breazu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la luare de mită, ambii în dosarul „Gala Bute”.

De altfel, într-una din ultimele sale ieșiri, fostul ministru al Turismului a atacat-o extrem de dur pe fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi. Ea a declarat, la România TV că pe vremuri, ea și soțul ei i-a oferit în dar Laurei Codruța Kovesi poșete scumpe „de firmă”.„Sigur nu erau posete pana in 200 de euro. De oferitul cadourilor se ocupa fostul meu sot, Dorin Cocoș, dar eu le cumparam. Erau cadouri pe care le ofeream la ocazii speciale diverselor persoane”, a spus Udrea. „Doamna Kovesi a prezentat mereu o imagine falsa despre ea”, a declarat Udrea, încercând să explice de ce aceste poșete nu s-au văzut niciodată la fosta șefă a DNA. Ea a mai spus că a particpat la evenimente la care a fost prezentă și Kovesi.

Te-ar putea interesa și: