Guvernul a decis să intervină în forță. Au decis să facă un control de ultimă oră la Metrorex. Totul se întâmplă după incidentele de zilele trecute când circulaţia metroului a fost îngreunată de defecţiuni tehnice la sistemul de semnalizare.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a trimis corpul de control, pentru a vedea care sunt cauzele acestor incidente, anunță Antena 3. Miercuri dimineață, pe magistrala 2 de metrou sute de călători au fost blocați într-o aglomerație infernală la stațiile de metrou Piața Unirii și Piața Victoriei. Oamenii au așteaptat și 15 minute pentru a urca în trenuri. La Victoriei, coada era până la scările care coboară la magistrala care duce spre Dristor.

Și marți dimineață, sute de călători au rămas blocați din cauza aglomerației, pe magistrala Berceni-Pipera, în Capitală. De altfel, în ultimele luni angajaţii Metrorex s-au tot plâns că sunt probleme cu noile metrouri şi că sistemul de semnalizare și sincronizare al traficului creează tot felul de problemele.