Simona Halep a anunţat joi după-amiază, într-o postare recentă pe Twitter, că renunţă la serviciile antrenorului Daniel Dobre. Decizia vine într-un mod normal, deoarece începând din 2020, românca va fi pregătită full-time de Darren Cahill, cel care a pregătit-o până în finalul lui 2018.

„Daniel, vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru mulţi ani în care ai fost lângă mine). Pentru munca ta asiduă, pentru răbdare şi pentru încrederea pe care ai avut-o în mine. Încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon şi cu o prietenie solidă. Nu puteam să cerem mai mult. Îţi urez tot ce e mai bun şi, cine ştie, viitorul poate să ne aducă din nou împreună”, a scris Simona Halep pe Twitter.

Simona Halep s-a decis să rupă tăcerea după dialogurile dintre ea și Ion Țiriac dezvăluite de miliardar. Campioana noastră spune că actualul președinte al Federației Române de Tenis (FRT) este dur, dar sfaturile acestuia au ajutat-o de fiecare datp.

„A fost lângă mine tot timpul în ultimii 5 ani. Există o legătură foarte specială între noi și mereu sunt motivată când apare la meciurile mele. Da, poate fi foarte dur câteodată. În ziua finalei cu Serena mi-a zis că nu contează dacă o să câștig sau o să pierd. Mi-a zis că e cea mai mare zi pentru mine și că trebuie să profit de acestă șansă, iar asta am și făcut. Mi-a dat și o îmbrățișare, un lucru pe care nu îl face de obicei”, a spus Simona Halep, citată de Tennis Head.

Dialog dur la Wimbledon

Reacția Simonei vine după ce Ion Țiriac a devoalat dialogul dur pe care l-a avut cu Halep în timpul turneului de la Wimbledon. „După primul tur de la US Open, am luat-o deoparte și i-am spus: să-ți fie rușine, să te uiți în oglindă și să-ți fie rușine față de mine, față de toată lumea. ‘Domnul Țiriac, nu mă luați așa’. Nu vrei să te iau așa? Du-te! Nu-mi mai da bună ziua. Spune ‘am vrut să păcălesc tenisul’, a povestit Ţiriac într-un interviu acordat fostului baschetbalist Virgil Stănescu.