Potrivit Registrului de Plăți al CNAIR, Alpenside primește aproximativ 3 milioane lei pentru proiectare și execuție autostrada București-Brașov, Tronson Comarnic-Brașov, lot 2 sector Predeal-Cristian-6 km autostradă și drum de legătură.

În primăvară, Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructuri Rutiere, a emis autorizația de construcție pentru primii km din autostrada Comarnic-Brașov. Constructorii autostrăzii Comarnic-Braşov, sector Râşnov – Cristian şi drum de legătură, în lungime 6,3 km (autostrada) + 3.7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median) au termen 6 luni pentru proiectare şi 24 luni pentru finalizarea lucrărilor. „Dacă nu apar probleme, în toamna anului 2020 se vor finaliza lucrările pentru primii km din autostrada Comarnic-Braşov. Autorizaşia de construcţie a fost eliberată în luna martie”, explicat Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.

Anul trecut, CNAIR a semnat contractul cu asocierea SC Alpenside SRL – SC Secialist Consulting SRL, preţul fiind de 118 milioane de lei, fără TVA, respectiv 30 de milioane de euro cu tot cu TVA, iar procedura de licitaţie a fost demarată în iulie 2015.