Explozii în zona depoului de tramvaie din Constanța. Mai multe autospeciale au intervenit

UPDATE

Numărul echipajelor de intervenţie a fost suplimentat în cazul puternicului incendiu izbucnit, sâmbătă după-amiază, la o fabrică de BCA din zona industrială a muncipiului Constanţa, urmând să fie transmis şi un mesaj RO-Alert către populaţie.

„Având în vedere degajările mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflată în proximitate, va fi transmis mesaj RO-Alert”, a informat ISU „Dobrogea”.

La faţa locului sunt în prezent 9 maşini de stingere incendii, 2 autoscări şi 6 echipaje medicale şi, conform pompierilor, arde o magazie în care se afla carton bituminos.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit Antena 3, incendiul a izbucnit într-o magazie de aluminiu, aflată în zona depoului de tramvaie din Constanța. Sursa anterior menționată spune că incendiul a avut loc pe o suprafață de aproape 40 de metri pătrați, la fabrica de BCA Celco.

S-a intervenit imediat

A fost efectuat un apel la 112 în care au fost anunțate trei explozii și fum alb gros. Mai multe autospeciale ISU Dobrogea Constanța și ambulanțe au venit la fața locului. Menționăm că momentan nu se știe câte persoane sunt rănite.

 

Sursa foto: Dreamstime