Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au venit rapid la fața locului și acționează cu 10 autospeciale.

Vila sa fusese scoasă la vânzare după ce Irinel Columbeanu a fost executat silit de către bănci, rămânând fără averea sa de multe zeci de milioane de euro.

Domeniul său de la Izvorani, Snagov, este listat de o agenție imobiliară pentru vânzare sau închiriere.

„Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională.

Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”- sună anunțul postat ce o agenție imobiliară care vinde proprietăți de lux.

Doar că în pozele publicate de agenție, care însoțesc anunțul, mai mulți oameni au recunoscut vila fostului soț al Monicăi Columbeanu.

Conform anunțului, întregul domeniu costă nu mai puțin de 3,9 milioane de euro. Iar închirierea lui ar aduce în buzunarul proprietarului suma de 15.000 de euro pe lună.

Trebuie menționat că acești bani nu vor merge la Irinel Columbeanu, el nemaifiind proprietarul vilei de lux, de care a fost executat silit.

Iar agenția imobiliară se ferește să prezinte vila ca fostul domeniu al lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu deţinea aproximativ 60 de milioane de euro în anul 2006. În 2007, cifra a ajuns la 150 de milioane de euro, însă în 2008 a scăzut la 40.000 de euro, în timp în 2009 a ajuns la 7 milioane de euro. Cu toate acestea, omul de afaceri a fost discret cu vedere la situaţia sa financiară.