Irinel Columbeanu trăiește umilința supremă în aceste zile, când domeniul său de la Izvorani, Snagov, este listat de o agenție imobiliară pentru vânzare sau închiriere.

”Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională.

Columbeanu, executat silit de către bănci

Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”- sună anunțul postat ce o agenție imobiliară care vinde proprietăți de lux.

Doar că în pozele publicate de agenție, care însoțesc anunțul, mai mulți oameni au recunoscut vila fostului soț al Monicăi Columbeanu.

Conform anunțului, întregul domeniu costă nu mai puțin de 3,9 milioane de euro. Iar închirierea lui ar aduce în buzunarul proprietarului suma de 15.ooo de euro pe lună.

Trebuie menționat că acești bani nu vor merge la Irinel Columbeanu, el nemaifiind proprietarul vilei de lux, de care a fost executat silit.

Iar agenția imobiliară se ferește să prezinte vila ca fostul domeniu al lui Irinel Columbeanu.

Discret cu vedere la situaţia sa financiară

Altădată un milionar vânat de toate atracțiile lumii mondene, Columbeanu a fost executat silit de către bănci, rămânând fără averea sa de multe zeci de milioane de euro.

În prezent locuiește cu chirie într-un apartament cu două camere din Colentina, dar nici aici nu are zilele liniștite, la un moment dat el riscând să fie evacuat, în condițiile în care a rămas în urmă cu plata chiriei și a întreținerii.

Se pare că Irinel Columbeanu nu şi-a mai achitat chiria de mai multe luni, existând probleme şi la întreţinere.

Irinel Columbeanu deţinea aproximativ 60 de milioane de euro în anul 2006. În 2007, cifra a ajuns la 150 de milioane de euro, însă în 2008 a scăzut la 40.000 de euro, în timp în 2009 a ajuns la 7 milioane de euro. Cu toate acestea, omul de afaceri a fost discret cu vedere la situaţia sa financiară.