Petrecere mare la PSD! Ministrul Economiei, Niculae Bădălău, își mărită fiica, pe Sabina Ioana, cu fiul unui bun prieten din zona Bolintin Vale.

Bădălau organizează vineri seara, după cununia civilă, o petrecere la un local de fițe din Snagov, unde cele mai imprtate figuri din PSD, atât de la nivel central, cât și din județul Giurgiu, și-au anunțat prezența, anunță România TV.

Astfel, au fost invitați toți liderii PSD, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă, Marian Oprișan și Paul Stănescu.

Nu va lipsi nici Codrin Ștefănescu, care și-a anunțat prezența, alături de iubita sa. De asemenea, nu vor lipsi Petre Daea, Eugen Orlando Teodorovici și Carmen Dan, dar și cei mai mulți primari din județul Giurgiu, în frunte cu prefectul Carmen Crișu.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, este chiar finul lui Bădălău și mai mult ca sigur că va fi prezent.

Conform sursei citate, atmosferă va fi întreținută de mai mulți maneliști, în frunte cu Adrian Caval și Măru din Chitila, adică cei doi care au cântat anul trecut împotriva Diasporei, la petrecerea la care a fost și Niculae Bădălău.

Sabina Bădălău lucrează la Compania Națională Aeroporturi București, iar viitorul ginere al ministrului Economiei este directorul Oficiului de Studii Pedologice și Agrochimice din cadrul Direcției Agricole Giurgiu.