Vremurile în care Irinel Columbeanu trăia în lux par de mult uitate. Dacă în urmă cu zece ani, afaceristul avea o avere estimată la 70 milioane de euro, acum Columbeanu a ajuns să fie executat silit de către bancă şi chiar să aibă datoriila întreţinere pentru apartamentul unde locuieşte în Colentina.

Banca de la care Irinel Columbeanu a contractat un împrumut de 5,5 milioane de euro l-a executat silit după ce acesta nu şi-a mai plătit plăti ratele. Fostului multi-milionar i-au fost puse sub sechestru vila de la Izvorani, zeci de terenuri în Ciolpani, precum si pe trei apartamente din București. Celebra vilă de la Izvorani urmează să fie scoasă la licitaţie, iar preţul cerut pe ea este de 750.000 de euro, scrie playtech.ro.

Acum, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament de bloc din Colentina, unde are de achitat 350 de euro chirie lunară. Se pare că problemele financiare ale acestuia sunt atât de mari, încât a ajuns să fie dator la întreţinere cu 1.800 de lei, iar chiria nu mai era plătită de două luni în complexul rezidenţial unde locuia, aşa că a fost evacuat şi a ajuns să se mute în Colentina.

Singurul lucru care pare să-i mai fi rămas lui Irinel Columbeanu este o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără de doar 23 de ani, Oana Cojocaru. Afaceristul în vârstă de 62 de ani nu mai are banii, vilele sau maşinile de odinioară, însă Oana îi este alături de doi ani de zile prin toate aceste momente grele.