Miliardarul de la Izvorani a încercat cu toate forțele să-și protejeze averea și a contestat decizia de executare silită, pe care banca cu care se judecă de ani buni a obținut-o în instanță dar, din câte se pare, Irinel Columbeanu nu a prea avut succes, potrivit cancan.ro

Este vorba despre proces îndelungat, care se judecă de mult prin tribunale. Instanțele au decis executarea silită a fostului miliardar iar omul de afaceri a făcut contestație. Din păcate pentru acesta, cea mai recentă sentință a fost cât se poate de clară: contestația a fost respinsă, fiind considerată neîntemeiată.

Motivația Instanței

„În motivare, contestatoarea a arătat că, în acest moment, dosarul de executare nr. 836/2012 este suspendat ca urmare a situației juridice a debitorului principal, care în prezent se află în procedura generală de insolvență, iar conform art. 75 alin. 1 din legea nr. 85/2014 de la data deschiderii procedurii se suspendă de drept toate acțiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanțelor asupra averii debitorului. Față de această împrejurare, apreciază că nu poate fi executat silit nici garantul ipotecar”.