Irinel Columbeanu şi Monica Columbeanu se vor întâlni, în curând, în instanţă. Monica Columbeanu va veni de urgenţă în ţară pentru a da cu subsemnatul într-un proces de partaj la Judecătoria Buftea, pentru un teren din Ciolpani, achiziționat pe când cei doi erau căsătoriți.

Terenul constituie obiectul unui litigiu dintre afacerist și o firmă. Acesta l-a dat în judecată pentru neplata unor datorii vechi, de aproximativ 650.000 de lei. Iar cum Irinel Columbeanu nu a avut bani lichizi pentru a face plata, judecătorii au hotărât executarea silită a parcelei din Ciolpani.

Terenul a fost cumpărat de Monica Gabor, în timpul căsniciei, astfel că firma reclamată a deschis un nou dosar. El are obiectul partajului foștilor soți, care în prezent se înțeleg de minune, de dragul fiicei lor, Irina.

De câțiva ani Irinel Columbeanu se judecă și cu Direcția Generală de Taxe și Impozite a sectorului 1. Omul de afaceri de la Izvorani va avea un nou termen la finalul acestei luni, într-un proces care datează din anul 2016. Problemele financiare ale acestuia au început în urmă cu mai mult de zece ani, când s-a lansat într-o afacere cu ciment în care credea că va da lovitura, potrivit Fanatik.