Este oficial! Cei de Institutul de Medicină Legală au făcut public totul. Oasele analizate sunt ale Luizei Melencu, anunță Antena 3.

Sunt rezultatele oficiale ale testelor ADN după ce au fost preluate probe din oasele găsite în lizieră.

Acolo a fost găsit un femur aproape întreg, motiv pentru care medicii legişti vor putea afla mai multe lucruri despre victimă.

Expertiza medico-legală făcută de Institutul Național de Medicină Legală a indicat că fragmentele de oase îngropate de Gheorghe Dincă în liziera de lângă Caracal Luizei Melencu. „Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, se arată într-un comunicat DIICOT.