„Dacă autoritățile vor lua legătura cu administratorii rețelei WhatsApp, pot afla cam cu acuratețe destul de mare de unde s-a întâmplat acest lucru” a afirmat avocatul.

El a adăugat că ”Anumite chestiuni nu pot fi spuse. Cum ar fi să vă explic, la ora de vârf, cum se poate identifica persoana? Probabil aș compromite ancheta. Vă garantez că anchetatorii, dacă fac pașii corecți, pot afla exact de pe ce telefon și de unde s-a făcut această acțiune.”

Întrebat în cât timp, avocatul a precizat că e o chestiune de ore. ”Ar trebui să știe la această oră anchetatorii” a mai afirmat avocatul.

Colega Luizei, fata dispărută din Caracal în 14 aprilie 2019, a anunţat, joi dimineaţă, familia Melencu despre faptul că în noaptea de 14/15 august 2019, la ora 0,56, a apărut o acţiune pe contul de WhatsApp al fetei, scrie Adevărul.

„La ora 10.25 de dimineaţă am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieşit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect şi Poliţiei. I-am dat numărul de telefon al unui domn poliţist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul”, a povestit Monica Melencu.

Femeia speră în continuare că fiica sa este in viaţă