UPDATE: Victima le-a transmis polițiștilor că a reușit să scape din locuința respectivă și că se află în scara unui bloc din apropierea unui Mega Image. Tânăra a spus că vrea să meargă la farmacie și solicită echipajelor de poliție să părăsească zona. A mai transmis că nu mai are nevoie de ajutor.

 

Operațiune de amploare și în plină desfășurare a autorităților. O fată a sunat la ora 18 la numărul de urgență 112 și a spus că este răpită și sechestrată. Mai mult, tânăra a dat și mai multe indicii, dar nu a fost găsită până acum. Ea a spus că este sechestrată la etajul doi al unui bloc dintre piața Moghioroș și strada Bozieni.

Fata ar vedea din locul în care se află biserica de pe strada Brașov și un Carrefour.

Au pornit mai multe echipaje de poliție pe urmele acesteia, dar fata este de negăsit. Scotocesc în fiecare scară și s-au format echipe de civili. A spus ce masini vede pe geam și se află în continuare în legătură cu cei de la 112.
A spus însă ca ramane fara baterie la telefon si a incercat sa iasa si sa strige, dar se pare ca absolut nimeni n-a auzit-o. Planeaza si suspiciunea unui apel fals pentru ca surse ale Antena 3 spun ca apelul s-a facut dupa o cartela preplatita.
Prezent în studioul Antenei 3, Mihai Fifor spune că spera din toata inima sa nu fie o situatie reala. „Azi a sunat cineva si a zis ca este Alexandra”, a mai spus ministrul.