Scor final: Simona HalepOns Jabeur 1 – 6, 6 – 2, 7-6

Simona Halep a pierdut primul set, dar a revenit incredibil

Tunisianca Ons Jabeur s-a impus în fața Simonei Halep cu 6-1. În primul set, sportiva româncă a ratat o minge de break, iar Jabeur s-a aflat din nou în avantaj.

Sportiva din România a bifat setul al doilea

Simona Halep a realizat primul său break din această partidă şi s-a distanţat în cel de-al doilea set. Românca şi-a apărat break-ul după un game dificil pe propriul serviciu.

Fostul lider WTA a avut o revenire de senzație după ce a fost condusă cu 0-40. Simona Halep a câștigat setul secund cu 6-2.

Partida a intrat în setul decisiv

Setul decisiv, condus de Simona Halep

Înainte de setul decisiv sportiva româncă a cerut un masaj, semn că aceasta nu se simte prea bine din punct de vedere fizic. La începutul setului, Halep conducea cu 4-1. Românca a realizat primul break din actul decisiv și deși a pierdut doar un punct a reușit să se distanțeze la 3-0. Simona Halep s-a distanţat din nou la trei game-uri în al treilea act.

La mijlocul setului decisiv, Jabeur a reușit să egaleze meciul la 4-4. Ulterior, Simona Halep a mai înscris un punct și scorul a ajuns la 5-4 pentru Simona însă Jabeur a egalat din nou scorul.

După ce Jabeur a condus-o pe Simona cu 6-5, sportiva a cerut intervenția antrenorului. Simona Halep a reuști să egaleze scorul la 6-6.

Tie Break

În prima parte, Simona Halep a condus-o pe Jabeur cu 4-2 însă, ulterior, aceasta din urmă a mai înscris un punct, scorul fiind de 4-3 pentru Simona.

Halep reușește să se impună în fața tunisiancei și ajunge la scorul de 6-2, ulterior Jabeur a mai înscris încă două puncte și a dus scorul din Tie Break la 6-4 pentru Halep.

Jabeur a egalat scorul de la Tie Break, acesta fiind 6-6, însă în scurt timp a preluat controlul, scorul fiind de 7-6 pentru tunisiancă.

Simona Halep intervine iar scorul din Tie Break este de 8-7 pentru sportiva româncă.

Halep câștigă meciul!

Ce au spus cele două înainte de meci

“Sper că o să avem un meci bun. Simona este o sursă de inspirație pentru multe jucătoare și sunt norocoasă că pot juca împotriva ei. Sper că voi avea atitudinea potrivită, mentalitatea corectă și că voi reuși să câștig”, a spus Jabeur, la o conferință de presă.

“Mă aştept la un meci greu, ştiu că primul meci tot timpul e greu în timpul unui turneu,” a spus Simona Halep înainte de debutul la Dubai.