Ceea ce părea imposibil acum câteva luni se întâmplă din ce în ce mai des. ALDE și PSD se despart pe teme importante pentru România. Dacă în ceea ce privește demiterea lui Tudorel Toader a fost ceva mai degrabă mocnit, astăzi avem de-a face cu o poziționare diferită lansată public. Este vorba de o chestiune importantă pentru România.

Călin Popescu Tăriceanu vorbește despre nevoia unei discuții privind legalizarea drogurilor ușoare, în timp ce o voce grea a PSD, Olguța Vasilescu, este foarte tranșantă când e vorba despre narcotice, remarcă stiripesurse.

Purtătorul de cuvânt PSD Lia Olguța Vasilescu a declarat, joi, referitor la moartea lui Răzvan Ciobanu, că „trebuie să fii inconștient să te urci la volan după folosirea narcoticelor” iar dacă legea s-ar aplica, nu ar mai fi acest „flagel”.

n acelați timp, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, în contextul morții lui Răzvan Ciobanu, că România are o capacitate de reacție și de mobilizare mai mică față de alte state pentru combaterea consumului de droguri. Președintele Senatului a adăugat că fenomenul consumului de droguri nu este o temă ușoară, iar politicul nu s-a implicat suficient de mult în această problemă.