Dezastru pentru Liviu Dragnea. Ceea ce părea absolut imposibil acum acum nu mai mult de câteva luni se întâmplă. În ciuda multiplelor majorări de pensii și salarii partidul de guvernământ dispare pur și simplu din preferințele românilor. Acum, după ce două luni la rând a fost devansat de PNL, direcția a devenit, practic, una oficială. Victor Ponta și partidul său de foști PSD-iști, Pro România e pare că au avut o contribuție serioasă la ceea ce se întâmplă acum cu fostul cel mai mare partid al țării.

PSD scade în sondaje de câteva lun, în timp ce aprope toate celelalte partide care contează cresc. Crește serios Pro România lui Victor Ponta, semn că „transferurile” din PSD au avut efect.

Dacă alegerile europarlamentare ar avea loc acum, Partidul Național Liberal (PNL) ar câştiga cele mai multe voturi – arată BAROMETRUL EUROPA FM pentru luna aprilie realizat de IMAS, la comanda Europa FM.

PSD are 21,7%, iar pe locul al treilea se clasează Alianţa 2020, formată din USR şi PLUS, formaţiunea lui Dacian Cioloş, cu 16,4% – într-o scădere cu mai mult de un procent faţă de luna martie.

Cresc însă, în preferinţele alegătorilor Pro-România – formaţiunea condusă de Victor Ponta: 11,7%, UDMR si PMP: 5,6%.