Liviu Dragnea iese din pușcărie imediat după alegeruile prezidențiale. Acest lucru se va întâmpla, însă, doar pentru a se prezenta în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Fostul președinte PSD va fi scos din penitenciar și dus la Înalta Curte de Justiție și Casație, în fața magistraților pentru a-și susține punctul de vedere în procesul în care cere anularea sentinței prin care a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare. Primul termen de judecată va fi pe 12 noiembrie, la 2 zile distanță de primul scrutin al alegerilor prezidențiale, potrivit Antena 3.

Liviu Dragnea a depus în octombrie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, un recurs în casaţie, prin care încearcă să obţină anularea condamnării de 3 ani şi 6 luni de închisoare pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Este a doua cale extraordinară de atac la care apelează Liviu Dragnea, după ce a depus în octombrie și o contestaţie în anulare la Instanţa supremă.