Jurnalista Sidonia Bogdan a anunţat că-l va da în judecată pe Andrei Caramitru, pentru că se simte hărţuită şi agresată de acesta.

“Îl voi acționa în judecată pe Andrei Caramitru. Este prima dată, în cei 15 ani de presă liberă, în care mă simt hărțuită și agresată. Orice atac din acest moment la adresa mea din partea lui va fi lămurit în sala de judecată.”, a scris pe Facebook jurnalista.

Sidonia Bogdan a fost catalogată drept „mizerie în forma umană”, „coprofag”, „nimeni frustrat” și multe altele de către Andrei Caramitru, pentru că a i-a cerut să-și facă publice sursele de venit. Andrei Caramitru este, în prezent, membru al comisiei USR-PLUS care elaborează programul de guvernare al alianței și fost consilier personal al președintelui USR, Dan Barna.

Nu este pentru prima oară când Andrei Caramitru vine cu declaraţii şocante. În luna aprilie, el şi-a cerut scuze după ce mai mulţi parlamentari USR s-au delimitat de afirmaţiile sale în care a făcut referiri nepotrivite la Holocaust şi după ce inclusiv ambasadorul Israelului a reacţionat.