Pionieră pe piaţa românească a creditului de retail, BRD este şi în acest moment una dintre băncile cu cele mai accesibile oferte de finanţare pentru persoanele fizice.

„Dacă vorbim despre creditele de consum, oferim dobânzi competitive pentru creditele de nevoi personale Expresso, unele dintre cele mai căutate variante de finanţare tocmai datorită formalităţilor simple şi accesului rapid la bani”, spune Philippe Lelarge, Directorul Executiv al Departamentului Strategie si Marketing al BRD.

BRD se numără printre băncile cu cea mai completă ofertă de creditare pe piaţa persoanelor fizice. Domeniul auto este acoperit de creditele cu acces rapid care asigură finanţarea achiziţionării de automobile noi sau de ocazie, din gamele Dacia, Renault, Nissan, sau orice altă marcă. BRD oferă, de altfel, cea mai bună ofertă pentru ultima creaţie a constructorului naţional, Dacia, modelul Duster.

Cardul de credit Punct Card de la BRD reprezintă o altă opţiune pentru cei care doresc să beneficieze de un produs flexibil, cu una dintre cele mai mari perioade de graţie oferite pe piaţă: până la 60 de zile. În plus, faţă de avantajul de a avea la dispoziţie o sumă de bani pentru situaţii neprevăzute, deţinătorii au acces la un program de fidelitate special, care le permite acumularea de puncte pentru fiecare utilizare la comercianţi (plata tranzacţiilor, plata facturilor de utilităţi sau chiar plăţile pe internet). Punctele de fidelitate pot fi folosite apoi pentru noi cumpărături în reţeaua de parteneri BRD, reţea care cuprinde aproximativ 600 de comercianţi din toată ţara.

Gama de credite a BRD include, pe lângă produsele „de consum”, şi credite destinate achiziţionării unei locuinţe, în cadrul programului Prima Casă sau în afara acestuia. Programul Prima Casă are în vedere susţinerea celor care doresc să îşi cumpere prima locuinţă prin intermediul unui credit ipotecar cu dobândă redusă, pe o durată de până la 30 de ani. Avansul este de minimum 5% din preţul de achiziţie al locuinţei, iar valoarea maximă, de până la 66.500 euro, în funcţie de tipul imobilului finanţat.

 BRD a acordat primul credit ipotecar în cadrul acestui program şi s-a remarcat prin rapiditatea tratării dosarelor de credit. Până acum, banca a acordat în cadrul programului credite în valoare de peste 250 de milioane de euro.

Pentru mai multe detalii despre creditele BRD, intra pe www.brd.ro (aici facem trimitere catre subpagina https://www.brd.ro/persoane-fizice/credite/ ).