Philippe Lhotte va rămâne membru al Consiliului de Administraţie al BRD, în timp ce va prelua alte responsabilităţi în cadrul Grupului Societe Generale.

Gianluca Soma, preşedinte al Consiliului de Administraţie al BRD, a declarat: "Aş dori să-mi exprim recunoştinţa în numele Consiliului pentru devotamentul și contribuția deosebită a lui Phillipe Lhotte la redresarea și evolutia BRD din ultimii ani. Philippe Lhotte a reuşit să transforme și să adapteze BRD la nevoile pieţei româneşti, întărindu-i poziția într-o perioadă plină de provocari. Pentru a continua dezvoltarea echilibrată și durabilă începută de el, care a generat rezultatele financiare și comerciale remarcabile pe care le comunicăm astăzi, aveam nevoie de cineva cu o vastă expertiză în domeniul bancar. De aceea l-am desemnat drept succesor pe François Bloch și suntem convinşi că experiența sa internațională, atât în retail, cât şi în Investment banking, va fi un factor cheie pentru viitorul BRD.

Bernardo Sanchez Incera, Director General Adjunct al Grupului Societe Generale şi membru în Consiliul de Administraţie al BRD, a spus la rândul său: " Îi mulțumesc sincer lui Philippe Lhotte și echipei de management a BRD pentru realizările remarcabile din ultimii ani. Mai mult ca oricând, Grupul Societe Generale are încredere în piața românească și în perspectivele de dezvoltare ale BRD".