Sunetul generat de capsulele compacte este extrem de puternic iar claritatea este păstrată chiar și atunci când volumul este reglat la maximum. Secretul boxelor X-Mini Kai constă în difuzoarele de 40mm cu membrană de cauciuc, ecranate magnetic, ce sunt alimentate de la un acumulator intern de 550mAh.

Boxele sunt ușor de conectat la un aparat cu Bluetooth, conexiunea fiind realizată rapid. X-Mini Kai poate fi folosit ca un sistem audio pentru apeluri telefonice dar și ca un mini-sistem pentru o teleconferință cu prietenii, boxele fiind dotate cu microfon intern și cu un buton pentru întreruperea apelului.

Boxele pot fi transportate oriunde fie că mergeți la munte într-un weekend sau vizitați un prieten apropiat. Greutatea redusă de numai 95 grame și forma ingenioasă permit amplasarea acestora oriunde și-ar dori utilizatorul. Muzica sună la fel de bine în condițiile în care boxa este poziționată la o distanță de câțiva metri de telefon, laptop sau tabletă, acumulatorul litiu-ion asigurând energia necesară pentru aproximativ 8 ore.

Dacă o singură boxă nu e suficientă pentru dumneavostră puteți opta pentru un sistem de boxe ce pot fi înlănțuite în număr mare cu ajutorul funcției Bluetooth Dongle.

"Suntem bucuroși că România s-a numărat printre primele țări în care au ajuns boxele X-Mini Kai. Noul model completează gama cu o facilitate cerută de foarte mulți utilizatori de boxe portabile, aceea de a le putea conecta wireless la telefoane sau tablete", a declarat Valentin Haicu, director VHCI Business Development.

Boxele X-Mini Kai sunt disponibile pe piața românească prin intermediul importatorului VHCI Business Development la un preț de 398 lei (cu TVA inclus).

Specificații Boxe X-Mini Kai

Dimensiuni: 50.0mm X 62.0mm
Greutate: 95.2g
Difuzor: 40mm, 4Ω, ecranat magnetic
Putere: 2.5W
Răspuns în frecvență: 100 Hz – 18 kHz
Raport semnal-zgomot: ≥89dB
Distorsiune: ≤0.3%
Autonomie: până la 8 ore
Baterie: 550mAh, 3.7V
Timp reîncărcare baterie: 2.5 ore
Frecvență operare: 2.4GHz – 2.48GHz
Rază wireless: până la 10 metri
Compatibil cu Bluetooth v2.1 + EDR, A2DP Stereo
Autonomie Bluetooth: până la 4 ore
Senzitivitate microfon:-34db