Noul spațiu de birouri permite oferirea de servicii partajate (Shared Services) suplimentare privind sistemul financiar și contabil pentru Grupul Bosch, ca parte a sectorului financiar corporativ înființat recent. Gama de servicii include raportarea financiară și contabilă generală, managementul datoriilor şi creanţelor, gestionarea călătoriilor și a cheltuielilor, precum şi a conturilor contabile și a mijloacelor fixe.

Datorită noului spațiu de birouri, suprafața operațională totală s-a mărit de la 4.200 la peste 6.700 de metri pătrați. Noua clădire este echipată conform celor mai înalte standarde și corespunde cerințelor actuale și viitoare, oferindu-le clienților servicii excelente, iar partenerilor condiții optime de lucru. „Cel de-al doilea centru de servicii de afaceri din Timișoara va fi un pas înainte în vederea îmbunătățirii eficienței și calității serviciilor, precum și pentru simplificarea procedurilor în cadrul Grupului Bosch”, precizează Joerg Fischer, președintele Bosch Service Solutions, începând cu luna ianuarie 2016.

Din 2013, Bosch Service Solutions este prezentă în Timișoara, oferind servicii partajate (Shared Services) şi servicii de asistență în afaceri. „În România, Bosch Service Solutions s-a dezvoltat foarte bine în ultimii ani, cu noile și actualele servicii, precum și datorită colaborării cu noi clienți. Ne bucurăm de dezvoltarea companiei noastre, iar această mișcare constituie un angajament de a continua să evoluăm într-o direcție pozitivă”, precizează  Raluca Romanu, director general al Bosch Service Solutions din România.