Pachetul achiziţionat de Bono şi de Elevation Partners are o valoare estimată de 2,4 miliarde de dolari, din care partea lui Bono este de 1,5 miliarde de dolari. Un asemenea profit îl propulsează pe Bono înaintea lui Paul McCartney, care cu o avere de cca. un miliard de dolari a fost considerat până acum cel mai bogat muzician al lumii.
Astăzi, compania Facebook a stabilit la nivel superior prețul pentru acțiunile vândute în cadrul ofertei publice inițiale (IPO – Initial Public Offer) pentru a atrage peste 16 miliarde dolari din piață, scrie Reuters.

Predicțiile despre cât de mult va crește acțiunea Facebook în prima zi de tranzacționare variază extrem de mult. Unii experți spun că prețul ridicat la care s-a închis IPO-ul și majorarea numărului de acțiuni vândute ar putea limita creșterile la 10-20%, în timp ce alții spun că orice salt mai mic de 50% ar fi dezamăgitor.
Citeşte şi: ZI ISTORICĂ pentru Facebook: Se listează pe Nasdaq, după un IPO magistral Dedesubturile IPO-ului Facebook: Cât de profitabil este să cumperi acţiunile companiei, potrivit analiştilor?