Este vorba despre Marian Oprișan, care a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Acesta deținea funcția respectivă de aproape 20 de ani. Cel care a câștigat funcția în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020 este candidatul comun al PNL și USR PLUS, Cătălin Dumitru Toma.

„Dacă pică Oprișan, este un semnal mai puternic decât înfrângerea Gabrielei Firea. Gândiți-vă puțin ce înseamnă: Gabriela Firea este venită în PSD de șase ani. Oprișan e fibră! Oprișan înseamnă PSD. Oprișan însemna unul dintre nemuritorii din PSD.

Rezultatele alegerilor locale de duminică înseamnă fără discuție o mișcare….Ați văzut cum cade un ghețar? Un spectacol dureros când cad ghețarii în Antarctica, acum, din pricina încălzirii globale. Ei, eu vorbesc de ghețarul ăsta plin cu mumii pe care ni l-a lăsat Ceaușescu. Mai întâi se rup niște bucăți din ghețar, cad, fac zgomot, și apoi se ajunge la un moment critic în care prăbușirea este aproape completă, mai rămâne un ciot din el. Cred că acum a început marea prăbușire pentru ghețarul ăsta cu mumii”, a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Înfrângerea lui Oprișan a fost anunțată de Facebook de către Cătălin Dumitru Toma

Înfrângerea lui Marian Oprișan a fost anunțată, pe Facebook, de către contracandidatul său, Cătălin Dumitru Toma. Acesta este susținut de USR-PLUS si PNL.

Cătălin Dumitru Toma, născut în 1977, este senator PNL și președintele organizației județene a liberalilor.

„In urma centralizarii a 95% din voturile exprimate, pot afirma ca am reusit cu ajutorul dumneavoastra sa castig presedintia Consiliului Judetean Vrancea. Majoritatea sectiilor ramase de numarat sunt din municipiu, acolo unde focsanenii si echipa PNL condusa de Ion Stefan au fost fantastici, oferindu-mi increderea lor si un scor confortabil. Multumesc celor care au crezut in acest lucru si care au participat la vot”, a scris Cătălin Dumitru Toma pe pagina sa de Facebook.