Veste bombă de la audierile lui Gheorghe Dincă. După ce vreme de câteva ore bestia din Caracal a refuzat să mai ofere informații care să ducă la aflarea adevărului privind dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, în urmă cu puțin timp audierile au fost suspendate cu totul pentru ziua de marți.

Conform unor informații pe surse România TV, avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lasconschi, ar fi părăsit sala în care au loc audierile în mod repetat. Astfel, audierile ar putea deveni cu totul nule, susține sursa citată, întrucât legea prevede ca acuzatul să se afle în prezența apărătorului său pe toată durata audierilor.

Gheorghe Dincă pare să își fi schimbat total atitudinea față de anchetatori. Criminalul şi-a schimbat de mai multe ori detaliile din declaraţie privind moartea Alexandrei Măceşanu. Cu toate astea, conform declaraţiei originale, criminalul din Caracal a surprins-o pe Alexandra Măceşanu dezlegată în camera unde o ţinea sechestrată dar a văzut şi telefonul aprins, moment în care s-a enervat şi a lovit-o pe tânără atât de tare încât aceasta a căzut la podea, lovindu-se la cap.