Ies la iveală noi detalii șocante după decesul jurnalistei Cristina Țopescu. Unul dintre apropiații jurnalistei scoate la iveală secretele acesteia. Marius Chircă, reprezentantul Kola Kariola a dat detalii șocante din viața Cristinei Țopescu.

Dezvăluiri despre Cristina Țopescu

„Mă forțam să am răbdare să o ascult și să fac tot posibilul să o liniștesc. În momentele mai grele mă suna, puține mesaje și extrem de multe convorbiri cu ea. O linișteam de fiecare dată, se încheia convorbirea mulțumindu-mi, iar eu îi promiteam că o să fac ceva pentru cățeii ei, ba chiar spre sfârșitul anului 2019, eram la Curtea de Argeș unde am un sanctuar pentru cai, măgari, toți salvați. Am sunat-o cu video call, nu era chiar într-o stare bună în acel moment, era chiar înainte de alegerile prezidențiale, i-am arătat locurile, i-am arătat dealurile, munții Făgăraș, acolo am sanctuarul și mă rugase din suflet să caut un teren, poate chiar lipit de sanctuarul meu, pentru că intenționează să se retragă din televiziune. Găsise un contract la o altă companie și era foarte încântată”, a declarat Marius Chircă, în direct la România TV.

Cristina Țopescu voia să se retragă din televiziune

„Voia să se mute din București, intenționa și mi-a zis: „Mai am ceva rezerve, mi-aș face o căbănuță mică, să stau liniștită, să lucrez de pe laptop, să pot să-mi iau toți câinii de acasă și pe cei pe care îi îngrijesc pe stradă pentru că acolo voi fi ferită de furia acestor nenorociți care nu fac altceva decât să mă distrugă, chinuindu-mi animalele””, a adăugat el.

Ultimul mesaj, în premieră

Marius Chircă a devoalat și ultimul mesaj al Cristinei Țopescu. „Ultimul mesaj scris, vi-l pot arăta, nu l-am făcut încă public, îmi spune să o anunț din timp atunci când eu și soția mea mergem spre Curtea de Argeș și ne ruga să o luam cu noi, pentru că are nevoie de câteva ore, dar să o și asigur că o aduc seară înapoi, pentru că nu-și poate lăsa câinii prea mult singuri”, a completat Chircă.