Decizie fără precedent luată de către cei de la Antena 3. Totul s-a întâmplat după reacțiile pe care jurnaliștii le-au oferit după moartea Cristinei Țopescu. Postul de televiziune la care a lucrat fosta prezentatoare a decis să facă p schimbare extrem de importantă.

Pozele de pe site-ul Antena 3, în alb și negru

Cei de la Antena 3 au luat decizia de a afișa în alb și negru toate fotografiile de pe site-ul de știri, în semn de doliu. Fosta prezentatoare TV a fost găsită fără suflare, duminică seara, de polițiștii alertați de o vecină care a anunțat că vedeta TV nu a mai fost văzută de 3 săptămâni. Jurnaliștii de la Antena 3 au reacționat, însă au fost criticați de Cristian Tudor Popescu.

Atac dur al CTP-ului la adresa Antenei 3

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la adresa Antenei 3. CTP-ul a dezvăluit că prezentatoarea TV îl suna pentru a-i cere sfatul atunci când îi era frică să nu greșească sau pur și simplu pentru a sta de vorbă. „Scriu aceste rânduri pentru că tristețea însinguratei morți a Cristinei s-a amestecat cu furia. La zisa televiziune au apărut șefi și trepăduși care au „mărturisit” despre ce bună era Cristina. Și cât sunt de afectați de dispariția ei… Chiar și după 30 de ani de gazetărie trebuie să mai învăț că fățărnicia nu are niciodată margini. Oare o pătrunde și până acolo unde e acum Cristina?”, a scris gazetarul pe site-ul republica.ro.

Ulterior, pe site-ul de știri antena3.ro au fost afișate toate pozele în alb și negru, în semn de doliu. Cristina Țopescu a murit în jurul datei de 31 decembrie 2019, dar a fost găsită abia duminică seară în locuința sa din orașul Otopeni. Vedeta TV va fi incinerată, miercuri, 15 ianuarie, în cadrul unei slujbe care se va oficia la Crematoriul Uman.