Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în data de 12 ianuarie iar acum apar noi informații legate de ultimele clipe trăite de îndrăgita vedetă tv. Potrivit ultimelor date, lângă trupul neînsuflețit al Cristinei Ţopescu a fost găsit un laptop. Informația a fost dezvăluită de Andreea Berecleanu, o bună prietenă a Cristinei.

Aceasta a a mărturisit pentru revista Elle, că orice făcea Cristina Țopescu din punct de vedere profesional era incredibil și că îndrăgita vedetă tv simțea însă mereu nevoia să se verifice cu oamenii în care avea încredere.  

Era o deprindere pe care o moștenise de la tatăl său

„Asta era o deprindere pe care o moștenise de la tatăl său. Inclusiv cu el se verifica foarte mult. Domnul Topescu era  ferm și nu o menaja deloc profesional, spunându-i exact ce gândește. Când a murit, laptopul a fost găsit lângă ea. Lucra tot timpul. Ea nu se plictisea, se documenta pentru emisiuni, era într-o forfotă continuă”, a declarat Berecleanu pentru revista Elle.

Andreea Bereceleanu a dezvăluit că buna sa prietenă era unul dintre cei mai complecși și mai buni jurnaliști din țară. „Scria foarte bine și era un om de televiziune foarte talentat și documentat, cum rar mai găsești astăzi. Avea cultură, era creativă, însă știa să se adapteze, în așa fel încât să fie accesibilă publicului. Ea și-a găsit locul de fiecare dată. Era foarte fericită la Canal 33, pentru că își făcea meseria în continuare. La fel de decent. Nu a făcut rabat niciodată de la calitatea emisiunilor ei. Nu puteai să îi impui nimic. Era un om foarte corect, nu era un oportunist”, a mai spus prezentatoare de televiziune.

Era al treilea copil

În plus, potrivit sursei citate, Cristina mergea des în concediu cu ea. „Avea camera ei la noi acasă. Ne vizita des. Era o mare bucurie să ne petrecem timpul împreună. Era cumva, pe lângă prietena noastră, al treilea copil. În preajma mea, se simțea alintată și protejată. Iar eu eram fericită de acest lucru”, a mai dezvăluit Andreea Berecleanu.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, duminică seară, pe 12 ianuarie, după ce o vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Potrivit Poliției, în cursul serii de duminică, 12 ianuarie, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.