Complicele lui Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat? Noi informații ies la iveală în cazul Caracal

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Totuși, anchetatorii au descoperit că acesta a avut și un complice în cadrul acelor evenimente teribile. Este vorba despre Ștefan Risipițeanu.

Acesta a fost arestat atunci când autoritățile au adus mai multe probe care arătau că ar fi profitat de fetele răpite. În momentul de față, complicele lui Gheorghe Dincă a contestat măsura luată de către oamenii legii și ar putea să fie cercetat în libertate.

Când va fi decisă soarta lui Ștefan Risipițeanu?

Astfel, soarta lui Ștefan Risipițeanu va fi decisă după termenul din 22 septembrie 2021, de la Tribunalul Olt. În cazul în care magistrații îi vor da dreptate, acesta ar putea fi  eliberat din închisoare, chiar dacă procurorii au găsit dovezi care arată faptele comise.

„În aceeași perioadă, în baza unei unice rezoluții infracționale, prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, inculpatul Gheorghe Dincă a întreținut în mod repetat mai multe raporturi sexuale cu victima M.L.M., în vârstă de 18 ani, la unul dintre aceste acte materiale, săvârșit în cursul zilei de 14.04.2019, după orele 12.00, participând simultan și inculpatul Ștefan Risipițeanu.

În sarcina acestuia s-a reținut că, la 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, a ajuns inopinat la locuința inculpatului D.G. din Caracal, ocazie cu care l-a surprins pe acesta în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinței şi a observat-o sechestrată în autoturism pe victima majoră M.L.M.

În aceste împrejurări inculpatul R.Ş. i-a solicitat să-i permită întreținerea de raporturi sexuale cu victima, iar ca urmare a acordului exprimat ulterior de către inculpatul D.G., în cursul aceleași zile, prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, a întreținut raporturi cu victima M.L.M”, au transmis procurorii, conform wowbiz.ro

Gheorghe Dincă trimite scrisori anonime din închisoare

Anterior, în ziua de 9 septembrie, a fost audiată una dintre colegele Luizei Melencu, adolescenta care a dispărut în aprilie 2019. Totodată, o persoană din anturajul lui Gheorghe Dincă a povestit instanței faptul că inculpatul a participat la o nuntă alături de procurorul Ovidiu Popescu, una dintre persoanele implicate în acest caz, conform informațiilor transmise de gandul.ro

„Din declarația fostului socru al avocatei lui Dincă, cea care îl însoțea la reconstituiri, a rezultat că ei se cunoșteau cu toții. Din păcate, este o tăcere deplină”, a declarat Carmen Obârșanu, punctând faptul că tactica lui Gheorghe Dincă este să-și schimbe declarațiile de la o zi la alta, potrivit sursei menționate.

De asemenea, avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a explicat pentrus sursa menționată că Dincă trimite o serie de scrisori sub diferite pseudononime către persoanele care îi scriu în închisoare.

„El trimite scrisori în care înjură persoanele respective. Când i-a pus judecătoarea scrisoarea în față, Dincă a susținut că nu el a trimis scrisoarea”, a explicat Carmen Obârșanu.