Noi dezvăluiri în dosarul Caracal: Gheorghe Dincă trimite scrisori anonime din închisoare

În ziua de joi, 9 septembrie, a fost audiată una dintre colegele Luizei Melencu, adolescenta care a dispărut în aprilie 2019. Totodată, o persoană din anturajul lui Gheorghe Dincă a povestit instanței faptul că inculpatul a participat la o nuntă alături de procurorul Ovidiu Popescu, una dintre persoanele implicate în acest caz, conform informațiilor transmise de gandul.ro

„Din declarația fostului socru al avocatei lui Dincă, cea care îl însoțea la reconstituiri, a rezultat că ei se cunoșteau cu toții. Din păcate, este o tăcere deplină”, a declarat Carmen Obârșanu, punctând faptul că tactica lui Gheorghe Dincă este să-și schimbe declarațiile de la o zi la alta, potrivit sursei menționate.

Ce fel de scrisori trimite monstrul din Caracal?

De asemenea, avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a explicat pentrus sursa menționată că Dincă trimite o serie de scrisori sub diferite pseudononime către persoanele care îi scriu în închisoare.

„El trimite scrisori în care înjură persoanele respective. Când i-a pus judecătoarea scrisoarea în față, Dincă a susținut că nu el a trimis scrisoarea”, a explicat Carmen Obârșanu.

Mai mult, raportul criminalistic obținut de sursa menționată arată faptul că „au fost analizate doar probele din plicurile notate 16C, 39 și proba nr.6, iar restul plicurilor și coletelor se returnează intacte”, în urma dispozițiilor primite.

Procurorii DIICOT l-au trimis în judecată pe Gheorge Dincă în 10 ianuarie 2020, sub acuzaţiile de trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. În acelaşi dosar, Ştefan Risipiţeanu, vecinul lui Dincă, este acuzat de viol.

Timp de nouă luni, dosarul crimelor de la Caracal a stat în camera preliminară, pentru ca un judecător să verifice dacă probele au fost legal administrate de procurori.