Biroul Kaspersky Lab din România va coordona și operațiunile B2B din Republica Moldova, pe lângă cele din România și Bulgaria. Bogdan Pismicenco, care ocupă funcția de Channel Manager din octombrie 2013, a fost inițial responsabil cu dezvoltarea rețelei de parteneri din România, iar din 2014, și din Bulgaria. 

Înainte de Kaspersky Lab, Bogdan Pismicenco a fost Sales Manager pentru unul dintre partenerii Xerox, contribuind la dezvoltarea companiei timp de 10 ani, din 2003, până în 2013. Bogdan este licențiat în Științe Politice al Universității din București.

 Channel Sales Manager, România, Bulgaria și Republica Moldova, Kaspersky Lab. “În următorii ani, ne așteptăm ca segmentul pentru companii – atât cele mici și mijlocii, cât și marile corporații – să fie unul dintre principalele motoare de creștere la nivel global și în regiune. Pe măsură ce nevoile clienților de schimbă, în funcție de evoluția amenințărilor, noi venim cu ceva mai mult decât cu simple produse anti-virus. Întregul arsenal de informații privind securitatea cibernetică pe care îl deținem ne permite să mergem dincolo de securitatea endpoint și să aducem soluții pe măsura nevoilor partenerilor și clienților din regiune,” spune Bogdan Pismicenco.
.
Din rețeaua de parteneri Kaspersky Lab în România fac parte companii cum ar fi GECAD Net, Dossev & Co. sau BTS – parteneri Platinum și ClassIT Hardware, Ager Business Tech, BestAntivirus, sau BitSolutions – parteneri Gold.

 

Te-ar putea interesa și: