'Pentru mine ce era să se întâmple s-a întâmplat, am suportat consecinţele şi am pierdut ce aveam de pierdut. De acum încolo rămâne să reuşesc să îmi găsesc dreptatea, îmi pledez nevinovăţia, lucrurile vor merge înainte potrivit procedurilor', a spus Olteanu. El nu a dorit să facă cunoscute amănunte din dosar, scrie Agerpres.

Bogdan Olteanu este acuzat de DNA că, în perioada iulie – noiembrie 2008, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a solicitat şi primit de la Sorin Ovidiu Vîntu suma de un milion de euro şi sprijin electoral în schimbul numirii lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării.

La DNA a venit miercuri şi deputatul UDMR Korodi Attila, fost ministru al Mediului în perioada în care Mihaiu a primit funcţia. Korodi Attila a declarat pentru AGERPRES că a fost chemat în calitate de martor.

'Am fost chemat în calitate de martor, am fost întrebat de perioada respectivă. (…) Eu am declarat în faţa procurorului ce trebuie să ştie din punctul meu de vedere şi atât. (…) Ideea este că era o procedură în care ministrul obligatoriu trebuie să facă o propunere şi am explicat cum e procedura în toată povestea aceasta', a precizat el.