Depozitele în lei ale gospodăriilor populaţiei au crescut cu 1%, până la 64,8 miliarde lei. La 31 ianuarie a.c., depozitele în lei ale gospodăriilor populaţiei au înregistrat o creştere de 8,2% (1,1% în termeni reali) faţă de 31 ianuarie 2010. Depozitele în lei ale persoanelor juridice (societăţi nefinanciare şi instituţii financiare nemonetare) s-au redus cu 5,9%, până la 46,4 miliarde lei. La sfârșitul lunii ianuarie anul acesta, depozitele în lei ale persoanelor juridice erau mai mari cu 14,1% (6,7 la sută în termeni reali) faţă de 31 ianuarie anul anterior.
Depozitele în valută ale rezidenţilor gospodării ale populaţiei şi persoane juridice (societăţi nefinanciare şi instituţii financiare nemonetare), exprimate în lei, s-au diminuat cu 1,3%, până la nivelul de 63 miliarde lei (exprimate în euro, depozitele în valută s-au redus cu 0,6%, până la 14,8 miliarde euro).
Comparativ cu aceeaşi lună a anului precedent, depozitele în valută ale rezidenţilor exprimate în lei au scăzut cu 1,1% (exprimate în euro, depozitele în valută ale rezidenţilor s-au diminuat cu 4,2%); depozitele în valută ale gospodăriilor populaţiei exprimate în lei au crescut cu 5,5% (exprimate în euro, depozitele în valută ale gospodăriilor populaţiei au crescut cu 2,2%), iar depozitele în valută ale persoanelor juridice (societăţi nefinanciare şi instituţii financiare nemonetare) exprimate în lei s-au diminuat cu 10,6% (exprimate în euro, depozitele în valută ale rezidenţilor persoane juridice s-au redus cu 13,4%).