Operatorul român de smart flying Blue Air a anunţat că va creşte frecvenţa pe ruta Bucureşti – Arad ca urmare a cererii ridicate.

Astfel, începând cu 1 mai, Blue Air pune la dispoziţia pasagerilor săi câte un zbor pe zi, de luni până vineri şi duminica. Biletele pentru o călătorie dus-întors pornesc de la 39,98 euro, cu taxele de aeroport incluse.

„Rutele interne au foarte mare succes, deoarece Blue Air oferă o alternativă mult mai comodă, rapidă şi de multe ori mai ieftină decât variantele de de transport de care dispun în prezent pasagerii noştri”, a declarat Sherif Ussama, directorul general al Blue Air.

Biletele au fost puse deja în vânzare pe site-ul companiei. De asemenea, pasagerii pot achiziţiona bilete de călătorie pentru aceasta rută şi prin serviciul de Call Center sau prin reţeaua de agenţii Blue Air din ţară.

Ca o direcţie strategică pentru 2010, Blue Air a decis consolidarea zborurilor domestice. În prezent, Blue Air oferă zboruri interne pe rutele Bucureşti – Arad, Bucureşti – Timişoara şi Bucureşti – Cluj Napoca.

Compania controlată de omul de afaceri Nelu Iordache a avut anul trecut afaceri de 140 milioane euro, în creştere cu 12% faţă de valoarea din 2008, pe fondul lansării de zboruri noi, al creşterii numărului de aeronave şi al încheierii unor parteneriate.